Rioollucht

Rate this post

De oorzaak van een rioolgeur

Er bestaan veel misverstanden over het ontstaan en de bestrijding van een riool- of putlucht. Eén van meest voorkomende misverstanden is dat het probleem zou worden veroorzaakt door opeengehoopt vuil, maar de oorzaak van een rioollucht moet worden gezocht in de staat waarin uw riolering verkeert. Beschadigingen, breuken, barsten en scheuren in rioolleidingen zijn namelijk de belangrijkste aanleidingen voor het ontstaan van een rioolgeur.

Riool24, professionele stankdetectie bij rioollucht

Bij Riool24 bieden wij complete dienstverlening op het gebied van rioleringen en ook voor het aanpakken van een rioolgeur hebben wij de juiste middelen tot onze beschikking.

Met behulp van rookdetectie-apparatuur kunnen wij een stankdetectie uitvoeren, waarbij onschadelijke rook door de afvoerbuizen wordt geblazen. Dit proces toont zelfs de kleinste haarscheurtjes feilloos aan. Op basis van de stankdetectie kunnen wij een gerichte reparatie uitvoeren of indien noodzakelijk een deel van de afvoer vervangen.

Rioolgeur - stankoverlast door rioolgeur voordelig opgelost

De vakspecialisten van Riool24 werken niet alleen snel en doeltreffend, maar doen dat ook nog eens heel voordelig.

Ervaart u dus stankoverlast door een rioollucht rond één van de afvoeren in uw woning en wilt u een betaalbare, vakkundige stankdetectie laten verrichten? Neem dan contact op met onze allround rioolservice. Riool24 is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

rioollucht